Ute på andra sidan.

30.11.2013 kl. 12:47

Senaste behandlingsomgång var tuff. Värken gjorde att det var svårt att hålla fokus. Ni vet på den där punkten framför som är ljus och frisk. Men så plötsligt vänder det, och efter några dagar börjar man ifrågasätta om det faktiskt var så tungt, gjorde det verkligen ont? Dimman raderar ut sig själv. Och det är bra så. För snart är det dags igen. 

Mina härliga föräldrar har varit här. Vi firade att min fina Pappa blir ett år äldre. Ensio öppnade Moffas paket. 

Ensios hår lever sitt eget liv och når oanade höjder.

Mommo och Ensio.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Jag är 32 år, finlandssvensk, gift och bosatt i stockholm och mamma till Ensio. Bloggen Som vanligt startade jag när allt ännu var som vanligt. Jag var ledig från mina studier till webbredaktör och var mammaledig. I juni fick jag reda på att jag har bröstcancer. Och nu är inget som vanligt längre. 

För att få kontakt, maila på: Infocomeagain@gmail.com

Instagram

 

 

 

Diy or Die

En gul apelsin

Fia Lotta Jansson

Hannas Virrvarr

Harpan Serien

Hello Kiddo

Hej Tristess

Ida-Lina

Inspirationsskafferiet

Linda Irenedotter Ingemansson

Lundagård

Cecilia Blankens

Lopptorget

Malin Ahlsved

Miia-Smycken

Minna Palmqvist

Malenami

Skråmor

Världens bästa musik

Weekday Carnival

Nästan för lycklig

Livet & Helsingfors

Karkki

Fine little day

A beautiful mess

Creature comforts

 

 

 

Ses snart igen!