Tre dagar kvar av insamlingen för cancerfonden!

03.11.2013 kl. 12:18

Nu är det tre dagar kvar tills min- eller vår, Rosabandet insamling på cancerfonden avslutas den 6:e november. Just nu ligger insamlingen på 28 350 kr. Tänk om vi kunde få den att landa på 30 000 ! Sprid gärna ordet om insamlingen vidare till era vänner och bekanta ! Och igen, jag kan inte säga det nog, Tusen tack till er alla som skänkt till insamlingen och tack att ni berättat om insamlingen vidare och delat den på facebook, instagram och på era bloggar ! TUSEN TACK! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

Jag är 32 år, finlandssvensk, gift och bosatt i stockholm och mamma till Ensio. Bloggen Som vanligt startade jag när allt ännu var som vanligt. Jag var ledig från mina studier till webbredaktör och var mammaledig. I juni fick jag reda på att jag har bröstcancer. Och nu är inget som vanligt längre. 

För att få kontakt, maila på: Infocomeagain@gmail.com

Instagram

 

 

 

Diy or Die

En gul apelsin

Fia Lotta Jansson

Hannas Virrvarr

Harpan Serien

Hello Kiddo

Hej Tristess

Ida-Lina

Inspirationsskafferiet

Linda Irenedotter Ingemansson

Lundagård

Cecilia Blankens

Lopptorget

Malin Ahlsved

Miia-Smycken

Minna Palmqvist

Malenami

Skråmor

Världens bästa musik

Weekday Carnival

Nästan för lycklig

Livet & Helsingfors

Karkki

Fine little day

A beautiful mess

Creature comforts

 

 

 

Ses snart igen!