Dag 2, ny röntgen, insamlingen och tack för all pepp!

26.10.2013 kl. 10:57

I går fick jag min tredje kur. Det betyder att vi är halvvägs. De tre följande kurerna blir med andra mediciner, med nya biverkningar. Men halvvägs! Det känns bra!

I dag (ja, på en lördag) skall de göra en ny lung- och bukröntgen, för att se att inget förändrats med mina lymfkörtlar som de tog prov på för några veckor sedan (här och här kan ni läsa om det..). Sedan är det också fläcken på lungan. Som jag valt att nästan glömma. Den ligger dumt till, så de kan inte ta något vävnadsprov. Utan bara röntga och se så den inte växer. Fläcken kan vara ärrbildning, en infektion...men det kan också vara cancer, men av någon anledning oroar jag mig inte för just det. Det kanske finns en gräns för vad man orkar ta in. Och som min fina vän Martin så träffsäkert uttryckte det mitt i eländet med vävnadsproverna "joku raja tycker man ju". Och ja så är det, någon gräns måste det väl ändå finnas ? 

Något som inte verkar ha någon gräns är däremot insamlingen, glädjande nog! Nu är insamlingen uppe i 20 850! Det känns så fantastiskt! När jag började insamlingen hade jag 2000 kr som mål. Sedan höjde jag till 5000 kr. Jag skrev i ett mail till min syster att jag i smyg fantiserade om att samla ihop 10 000 till forskningen, tänk om? Och nu är insamlingen 20 850! Tack till er alla som vill skänka och bidra till forskningen,  tack till er som gillat insamlingen på FB, och som spridit ordet vidare på era bloggar! Jag önskar att jag kunde få träffa er alla och ge er världens största kram! Hoppas ni förstår vilken stor skillnad ert bidrag gör! Och fortsätt gärna tipsa era vänner och bekanta om insamlingen så att vi kan samla in ännu mera till cancerfonden! 

Vill också tacka för all uppmuntran och pepp vi fick efter förra blogginlägget både på FB, per post och här på bloggen! Det betyder så mycket och ger oss nya krafter att orka kämpa vidare! <3

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Fast personligen tycker jag ju att den där gränsen passerades för länge sen.
Martin27.10.13 kl. 19:46
<3
28.10.13 13:10
Skulle skänka till insamlingen, men det verkade inte gå via Aktia. Finns det nåt annat sätt? Har inte Visa-kort. Du har nog en så söt unge förresten. :)
Fridas Djurblogg28.10.13 kl. 14:29
Hej Frida! Så glad att du vill skänka till insamlingen! Tror det inte går från utlandet om man inte har visakort.... Dumt. Kanske du kan skänka till finska rosa bandet? Vet att Malena på www.malenami.com har startat en insamling där. Allt går ju ändå till forskning! Storkram!
30.10.13 12:04
Synd, men tack för tipset om Malenamis insamling!
Fridas Djurblogg31.10.13 kl. 15:15
Ja, det är synd att det inte funkar. Skall kanske ta kontakt och föreslå att de ändrar det. Det är ju ändå många som vill skänka från ett annat land, och alla har ju inte visakort. Om man skulle ha kontots IBAN och BIC borde det ju gå. Så det borde inte vara så svårt att ändra på det, tycker man. Kram, Lina
02.11.13 11:30
That was really touching. thank you for this post, I'll check your blog for further updates.
http://resumewriter-s.com/resume_editing.php10.11.16 kl. 00:00
Oh! top pleased telling me about the things that you do. I don't want you to die I want you to live.
smartwriters.org/blog/4-effective-study-habits-from-coursework-writing-service-uk03.04.18 kl. 18:40

 

Jag är 32 år, finlandssvensk, gift och bosatt i stockholm och mamma till Ensio. Bloggen Som vanligt startade jag när allt ännu var som vanligt. Jag var ledig från mina studier till webbredaktör och var mammaledig. I juni fick jag reda på att jag har bröstcancer. Och nu är inget som vanligt längre. 

För att få kontakt, maila på: Infocomeagain@gmail.com

Instagram

 

 

 

Diy or Die

En gul apelsin

Fia Lotta Jansson

Hannas Virrvarr

Harpan Serien

Hello Kiddo

Hej Tristess

Ida-Lina

Inspirationsskafferiet

Linda Irenedotter Ingemansson

Lundagård

Cecilia Blankens

Lopptorget

Malin Ahlsved

Miia-Smycken

Minna Palmqvist

Malenami

Skråmor

Världens bästa musik

Weekday Carnival

Nästan för lycklig

Livet & Helsingfors

Karkki

Fine little day

A beautiful mess

Creature comforts

 

 

 

Ses snart igen!