Ett preliminärt svar och 1-0 till mig.

02.10.2013 kl. 16:54

I måndags fick jag ett preliminärt svar på provtagningen av lymfkörtlarna. De kommer att fortsätta undersöka provbitarna och svaret är inte 100 % än. Men, än har de inte hittat några cancerceller! Känslan är svår att beskriva. Jag mot sibiriska björnen, 1-0.

Just nu har jag bara bröstcancer. (... ja och någonting annat som gör att mina lymfkörtlar är förstorade förståss...) Easy peasy.

På fredag är det dags igen. Ny kur. Eftersom kuren blivit uppskjuten p.g.a. operationen känner jag mig väldigt beredd. Ge mig mitt gift.

Till er alla fina som läser bloggen, kommenterar, håller tummar, tänker på oss, skickar kramar och brev, ber för oss, och hör av er på olika sätt. Ett jätte stort tack och världens största kram. Det betyder så mycket och ger så mycket kraft.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Anonymous02.10.13 kl. 21:23
Hurraaa Lina! Vilken strålande nyhet att börja dagen med! Jag blev SÅ glad! Kram!
Malin / en gul apelsin03.10.13 kl. 09:20
Tack Malin! KRAM ! :)
06.10.13 16:42

 

Jag är 32 år, finlandssvensk, gift och bosatt i stockholm och mamma till Ensio. Bloggen Som vanligt startade jag när allt ännu var som vanligt. Jag var ledig från mina studier till webbredaktör och var mammaledig. I juni fick jag reda på att jag har bröstcancer. Och nu är inget som vanligt längre. 

För att få kontakt, maila på: Infocomeagain@gmail.com

Instagram

 

 

 

Diy or Die

En gul apelsin

Fia Lotta Jansson

Hannas Virrvarr

Harpan Serien

Hello Kiddo

Hej Tristess

Ida-Lina

Inspirationsskafferiet

Linda Irenedotter Ingemansson

Lundagård

Cecilia Blankens

Lopptorget

Malin Ahlsved

Miia-Smycken

Minna Palmqvist

Malenami

Skråmor

Världens bästa musik

Weekday Carnival

Nästan för lycklig

Livet & Helsingfors

Karkki

Fine little day

A beautiful mess

Creature comforts

 

 

 

Ses snart igen!